MENU

Project van de maand - februari 2021

1 Februari 2021


Tover je keuken om met Rubio Monocoat

Wil je Rubio Monocoat in je keuken gebruiken? Dat kan zeker, en dat bewijst ons project van de maand voor februari, namelijk het mooie project van Karolina Zagrodzka van House Loves. Door de moderne, warme uitstraling van deze keuken krijg je meteen zin om te kokerellen of een leuke aperitief te organiseren met vrienden of familie..

Een instant warm gevoel in je keuken
Door gebruik te maken van hout in je keuken ga je meteen een warm en gezellig gevoel creëren. Mensen zijn vaak terughoudend om hout te gebruiken in ruimtes die vlekken, kringen etc. met zich kunnen meebrengen. Ben je aan het twijfelen om voor hout te kiezen? Wij zeggen volmondig: “Niet twijfelen, gewoon doen!”.

In deze keuken werd er gebruik gemaakt van Rubio Monocoat Oil Plus 2C. De twee houten eiken werkbladen werden afgewerkt met Rubio Monocoat Oil Plus 2C, kleur Pure, en later onderhouden met Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil voor een vollere look (satijnglans). Ook de keukenplanken werden behandeld met Rubio Monocoat Oil Plus 2C, kleur Pure. De grenen zijkanten van het kookeiland werden afgewerkt met Rubio Monocoat Oil Plus 2C, kleur Charcoal. Ook het plafond werd in een nieuw jasje gestoken. Hiervoor kozen ze Rubio Monocoat Oil Plus 2C, kleur Bourbon.

Wil je geen enkel risico nemen voor je houten werkblad? Dan raden we aan om eerst Rubio Monocoat Tannin Primer te gebruiken vooraleer je Rubio Monocoat Oil Plus 2C aanbrengt. Rubio Monocoat Tannin Primer zorgt ervoor dat de kans op kringen op je hout vermindert. Overtuigd? Kies dan zeker voor Rubio Monocoat producten om jouw keuken te laten stralen.Project details: Nyloft
Product: Rubio Monocoat Oil Plus 2C and Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil
Colour: Pure, Charcoal and Bourbon
Wood type: oak and pine
Architect & Design: House Loves, Karolina Zagrodzka
Photography: House Loves, Karolina Zagrodzka

-

Jouw Rubio Monocoat-project een maand lang in de kijker? Dat zou toch fantastisch zijn?
Stuur alle foto’s van jouw Rubio-project naar project@rubiomonocoat.com. Jouw project wordt een maand lang op onze website, Facebook- en Instagram-pagina geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Het Rubio Monocoat-hoofdkantoor
back to top