MENU

Eurofins Indoor Air comfort Gold

6 Maart 2018
Focus op kwaliteit en een gezonde binnenomgeving

Rubio Monocoat focust al jaren op milieubewust ondernemen. Dit werd al meerder malen bevestigd door de certificaten die onze producten verkregen van tal van onafhankelijke, internationale instituten. Elke dag blijven we dan ook streven naar nog betere en kwaliteitsvollere producten met aandacht voor de gezondheid voor zowel de installateur als de eindgebruiker.

Deze inspanningen werden onlangs beloond! Want Rubio Monocoat heeft als eerste in de houtbehandelingssector het label ‘Eurofins Indoor Air Comfort Gold’ behaald. We zijn dan ook zeer trots om dit certificaat aan ons palmares toe te voegen.

​Het ‘Eurofins Indoor Air Comfort Gold Label’ waarborgt de consument dat onze producten de komende jaren aan de verwachte strenge normen qua emissies zullen blijven voldoen. Het label verenigt de meest relevante emissiespecificaties en -vereisten binnen Europa in een enkele certificering. Het is een garantie dat we steeds op de hoogte zijn van nieuwe regels en vereisten betreffende emissies, waardoor onze producten steeds aan de strikte regels voldoen.

Dit getuigt van de focus die Rubio Monocoat legt op kwaliteit en de bijdrage aan een gezonde leefomgeving. Zo kan de installateur en eindgebruiker vol vertrouwen onze producten gebruiken.
 
Meer info kan u vinden op de site van Eurofins of in onze brochure.

Foto's:

back to top