MENU

​Ben jij al op de hoogte van Gen Z Yellow?

26 Maart 2018


​Gen Z Yellowat? Gen Z Yellow is een waaier van geeltinten. Zowel het warme parkietgeel als het zachte botergeel vallen onder de naam Gen Z Yellow. Het is dus geen vast bepaald soort geel. Wat wel vast staat is dat dit hét it-kleur van het jaar wordt. Zo duiken de geeltinten recent op in de wereld van de mode, design en interieur.  

De naam verwijst naar de generatie Z, geboren tussen 1995 en 2010. Deze generatie is zeer actief op sociale media zoals Instagram. Omdat geel in het oog springt zijn veel populaire Instagrammers het kleur beginnen gebruiken om op te vallen van de grijze massa. En zo werd de gele Gen Z-bal aan het rollen gebracht. Vele anderen hebben het geel opgepikt en (terecht) in de spotlights gezet.

Allemaal goed en wel, maar wat als je niet geboren bent tussen 1995 en 2010? Kan en mag je het kleur dan wel gebruiken? Tuurlijk wel! Laat je zeker niet misleiden door de naam en zijn oorsprong. Iedereen kan het kleur vrij gebruiken, ongeacht de leeftijd.

Gen Z Yellow is een zeer gemakkelijk kleur om te combineren. Dit is net het leuke eraan. Het past in ieders interieur, op elk moment van het jaar. Zo zal het frisse geel je een extra pak energie meegegeven op een zonnige dag. En zal het jouw kamer instant opvrolijken op de druiligere dagen van het jaar. Het kleur straalt optimisme, ambitie en levenskracht uit. Je kan Gen Z Yellow accenten in je interieur leggen door je houten fotolijstjes te oliën met onze eigen Rubio Monocoat Gen Z Yellow: de RMC Hybrid Wood Protector Sunflower.  Of waarom niet eens je houten stoelen opvrolijken met dit nieuwe it-kleur? Of ga all-in en olie je voordeur. Zo’n pareltje van een voordeur zal iedereen automatisch welkom heten!

Word nog meer geïnspireerd op onze Pinterestpagina hoe je Gen Z Yellow in je interieur kan integreren.
back to top