MENU

NIEUW - RMC Pre-Aging

22 Januari 2019Bij Rubio® Monocoat volgen wij de verschillende trends binnen onze sector op de voet en daar spelen we maar al te graag op in.

Eén van de vloertrends op dit moment is die van de verouderde look. De vraag naar authentieke houten vloeren met karakter is dan ook enorm.
Vandaag is het oké dat houten vloeren er wat versleten uitzien of grote knopen, kleine scheuren en kleurvariaties hebben. De kleine details maken
een authentieke vloer juist perfect onvolmaakt!

Om de verouderde look te krijgen wordt naast het roken en branden van het hout ook reactieve producten gebruikt om een gerookte en vergrijsde
uitstraling aan het hout te geven. Maar wij van Rubio Monocoat stellen hier als alternatief de Rubio Monocoat Pre-Aging voor.

Rubio Monocoat Pre-Aging is een niet-reactieve voorkleur van hoge kwaliteit, beschikbaar in 10 standaardkleuren. Het kleurengamma gaat enerzijds
an een lichtere naar donkere gerookte look, waarbij de kleuren onderling mengbaar zijn tot de variant die de klant wenst.
Anderzijds is er een gamma vergrijsde kleuren die ook onderling mengbaar zijn. Het resultaat geeft een diepe kleuring met subtiele accenten.

De pluspunten van Rubio Monocoat Pre-Aging:

-       Niet-reactieve water-gebaseerde voorbehandeling

-       Stabiele kleur die gemakkelijk te reproduceren is

-       Uitstekende vlekresistentie na behandeling met Rubio Monocoat olie

-       Diepe kleuring met subtiele accenten

-       …


Wil je nog meer te weten komen over ons nieuwe product? Bekijk dan de productpagina van de Rubio Monocoat Pre-Aging
back to top