MENU

Project van de maand - Juni 2018

1 Juni 2018
Een iepenboomstam en veel Rubio Monocoat kleurtjes

“Een plaats waar je wordt omringd door authentieke elementen en de ware smaak van de ingrediënten van je maaltijd proeft. Dat is het idee achter Gastropub Natura.” Het nieuwe restaurant Gastropub Natura in Ternopil in Oekraïne opende in december 2017 de deuren. Het is sindsdien een groot succes. Ze serveren heerlijke maaltijden in een natuurlijke omgeving. “Onze timmerman maakte de bar, tafels en verschillende decoratieve elementen uit een iepenboomstam”, aldus de uitbater Volodymyr Kharkavyi.
 
Iepenhout is ring-poreus en heeft bijzondere groeiringen. Dit geeft het hout een aantrekkelijk patroon en een grove korrel. Iepenhout is stevig, tamelijk licht en heeft doorgaans een eenvormige structuur.
 
Volodymyr Kharkavyi legt uit: “Om deze unieke structuur te behouden, hadden we het beste product nodig om alle houten elementen te beschermen en in de kijker te plaatsen. Onze architect raadde ons Rubio Monocoat aan. Hij had al eerder met het product gewerkt en wist dat jullie de beste dienstverlening en kwaliteitsvolle producten bieden. Na een aantal tests ging onze voorkeur duidelijk uit naar Rubio Monocoat.”
 
Volodymyr Kharkavyi zegt nooit spijt te hebben gehad van zijn keuze. “Ik nam vervolgens contact op met de vertegenwoordigers van Rubio Monocoat Oekraïne. Ze gaven me professioneel advies en ik was meteen weg van de enorme diversiteit in jullie productaanbod.”
 
Rubio Monocoat is dé referentie op het vlak van hoogwaardige, milieuvriendelijke houtbescherming. Met de unieke technologie beschikt Rubio Monocoat over de eigenschappen waarnaar de uitbater op zoek was: duurzame bescherming en het behoud van de natuurlijke houtuitstraling.
 
Gastropub Natura gebruikte veel verschillende kleuren, maar de keuze was niet moeilijk, zegt de uitbater. “Ik had al een idee van de kleuren en toen ik dit aan de vertegenwoordigers uitlegde, kreeg ik een aantal kleurenvariaties aangeboden. Vervolgens experimenteerden we flink op mijn iepenhout, waardoor ik erachter kwam wat ik wilde. Weten jullie wat ik zo leuk vind aan jullie product? Het feit dat alle kleuren onderling mengbaar zijn om precies de gewenste kleur te krijgen! Ik ben erg blij met mijn keuze en met het professionele werk van de vertegenwoordigers van Rubio Monocoat. Ik zal in de toekomst zeker nog met jullie samenwerken.”
 
Hij hield woord, want Rubio Monocoat Oekraïne buigt zich momenteel over het buitenhout van het restaurant!

Projectgegevens:

Product:
Rubio Monocoat Oil Plus 2C
Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector
Kleuren:
Dennenhouten vloer :  Oil Plus 2C Slate Grey
Tafels met glas : Oil Plus 2C Castle Brown
Tafels : Oil Plus 2C Biscuit
Bar : Oil Plus 2C Castle Brown
Glazen dienbladen : Oil Plus 2C Pure  and HWP Winered
Houten lampen : Oil Plus 2C Pure
Tafel bij de lavabo : Oil Plus 2C Pure

Terras : HWP Taupe
Buitenmeubelen: HWP Autoclave Green en Charcoal

Houtsoort:
Iepenhout voor de tafels, bar en decoratieve elementen.
Dennenhout voor de vloer binnen en buiten, alsook de buitenmeubelen
 
 
 
-

Jouw Rubio Monocoat-project een maand lang in de kijker? Dat zou toch fantastisch zijn?
Stuur alle foto’s van jouw Rubio-project naar project@rubiomonocoat.com. Jouw project wordt een maand lang op onze website, Facebook- en Instagram-pagina geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Het Rubio Monocoat-hoofdkantoor 
back to top