MENU

Project van de maand - December 2017

1 December 2017
Het WOW-verhaal

Roxy werd ontworpen als inzending voor de wedstrijd ‘World of WearableArt’, gekend als WOW. Deze vermaarde internationale ontwerpwedstrijd kan rekenen op honderden inzendingen uit alle uithoeken van de wereld.
Ze is door de preselecties geraakt, maar wist helaas de finale niet te halen. In eerste instantie heette ze Rubio, maar terwijl ze haar aan het maken waren noemden ze haar Roxanne en naar het einde toe Roxy. De jurk ziet er sober en eenvoudig uit aan de voorkant, met een meer complexe, gewaagde rug. De bloem en de ranken symboliseren groei en hergroei.
“We zijn hiermee enigszins afgeweken van houten vloeren en we hebben er talloze avonden en weekends aan gewerkt … Zouden we er opnieuw aan deelnemen? Daarop zeggen we volmondig ja, het is aanstekelijk.”
 
Rood beukenhout voor de jurk en gerecyclede Nieuw-Zeelandse rimu en gerecyclede jarrah voor de bonnet. Afgewerkt met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector in de kleur ‘Poppy’.
 
Projectgegevens:
Product: RMC Hybrid Wood Protector
Kleur: Poppy
Houtsoort: rode beuk/gerecyclede Nieuw-Zeelandse rimu/gerecyclede jarrah

-

Uw Rubio Monocoat-project een maand lang in de kijker? Fantastisch toch?
Stuur alle foto’s van uw Rubio-project naar project@rubiomonocoat.com. Dan zorgen wij ervoor dat uw project (een maand lang!!) in de belangstelling staat op onze website, Facebook- en Instagram-pagina.

Groeten,
het Rubio Monocoat-hoofdkantoor

Foto's:

back to top