MENU

Project van de maand - februari 2019

1 Februari 2019Enjoy special moments with Rubio Monocoat

Mamizza is vandaag “the place to be” in Boekarest als je een lekker Italiaans gerecht wilt eten in een aangename, gezellige en ongedwongen sfeer. De setting van het restaurant is eerder industrieel, maar de houten tafels en bars zorgen voor een warme uitstraling. Ook staat de pizzaoven in het restaurant, waardoor mensen zien dat hun pizza op een ambachtelijke en liefdevolle manier wordt gemaakt.

Voordat Mamizza haar deuren opende in december 2018, was het een foodtruck die rondreisde in en buiten de grenzen van Roemenië. Door het succes als foodtruck en de liefde die de eigenaars hadden en nog steeds hebben voor Italiaans eten, ontstond het restaurant Mamizza.

De inrichting van deze trendy plaats werd uitgevoerd door Kenosis Design. Bovendien had de eigenaar van het restaurant een uitdaging voor hen: “Zorg voor een voedselveilige afwerking en slijtvaste tafels”. Kenosis Design koos meteen om met Rubio Monocoat Oil Plus 2C te werken, want je kleurt en beschermt hout in één enkele laag en dat op een milieuvriendelijke manier. Voor zowel de eiken tafels als voor de twee bars werd gekozen voor Rubio Monocoat Oil Plus 2C, kleur Walnut.Project details: Restaurant Mamizza
Product: Rubio Monocoat Oil Plus 2C
Colour: Walnut
Wood Type: Oak 
Architect and design: Kenosis Design 

-
Jouw Rubio Monocoat-project een maand lang in de kijker? Dat zou toch fantastisch zijn?
Stuur alle foto’s van jouw Rubio-project naar project@rubiomonocoat.com. Jouw project wordt een maand lang op onze website, Facebook- en Instagram-pagina geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Het Rubio Monocoat-hoofdkantoor

 
back to top