MENU

Project van de maand - Juli 2018

1 Juli 2018

De betoverende salontafel waarop kinderen kunnen spelen


Hier in het hoofdkantoor van Rubio Monocoat glunderen we van trots bij het zien van unieke, creatieve projecten die met onze producten zijn afgewerkt. Want hier doen we het uiteindelijk voor: positieve feedback krijgen van klanten die razend enthousiast zijn over hun keuze voor Rubio Monocoat.

Ook met 3x3 Custom en haar tafel was dit het geval: een zeer creatief, stijlvol project, afgewerkt met Rubio Monocoat Oil Plus 2C. “Mijn treintafel ziet eruit als een gewone salontafel, behalve dan de treinsporen die rechtstreeks over het tafelblad lopen”, legt ze uit. “Dit project maakt deel uit van mijn missie om mijn speelruimte thuis om te toveren door speelgoed te bouwen dat eruitziet als hoogwaardig meubilair”. Ze bedacht het idee omdat ze het beu was om telkens al dat lelijk plastic in de speelruimte te zien. “Mijn zoon speelt graag met treintjes, maar hij bouwt niet graag de sporen. Nu zijn de sporen er altijd en kan hij om het even wanneer beginnen spelen”.

"De producten van Rubio Monocoat bieden talloze voordelen",  legt ze uit.  "Het leuke is dat één laag volstaat. Zo bespaar ik een hoop tijd en kan ik aan mijn volgend project beginnen. Ook is het veilig voor mezelf en mijn kinderen. En het ruikt nog goed ook!

Wanneer we haar inlichten over ons speelgoednormcertificaat, is ze verrast! “Wauw, ik wist dat het een veilige keuze was voor mijn gezin, maar ik wist niet dat het echt gecertificeerd was voor speelgoed. Dat is geruststellend.”
 
Speelgoednorm:
Deze Europese richtlijn meet de migratie van bepaalde schadelijke elementen zoals bv. barium, cadmium, kwik, ... in verschillende categorieën van speelgoedmateriaal. Het besluit is dat hout behandeld met RMC Oil Plus 2C of RMC Hybrid Wood Protector is veilig voor kinderen. Dit betekent ook dat snijplanken, keukenbladen, tafelbladen enz. die met RMC Oil Plus 2C werden behandeld veilig zijn voor huiselijk gebruik. 


Projectgegevens:

Product: Rubio Monocoat Oil Plus 2C
Kleur: Pure
Houtsoort: Wik eikenhout
Aannemer: 3x3 Custom

-

Jouw Rubio Monocoat-project een maand lang in de kijker? Dat zou toch fantastisch zijn?
Stuur alle foto’s van jouw Rubio-project naar project@rubiomonocoat.com. Jouw project wordt een maand lang op onze website, Facebook- en Instagram-pagina geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Het Rubio Monocoat-hoofdkantoor
 

Foto's:

back to top