MENU

Project van de maand - Oktober 2018

1 Oktober 2018

Een instant verweerde grijze look!


Rubio WoodCream of Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector? Crème of olie? Ga je voor een vergrijsde look of eerder voor levendige kleurtjes? Er zijn veel verschillen tussen onze oplossingen om jouw buitenhout te beschermen en te kleuren. En toch hebben ze een iets gemeen: beide geven ze een maximale bescherming!

Holzfreude GmbH gebruikte onze Rubio WoodCream om hun residentie te beschermen en een vergrijsde look te geven. “Ondertussen is het al een jaar geleden dat we de Rubio WoodCream op onze gevel hebben aangebracht en we zijn nog steeds heel gelukkig met het resultaat!”

Rubio® WoodCream is een watergedragen hoogwaardige crème die verticaal hout vergrijst én waterafstotend maakt, wat zich uit in een langdurig pareleffect. Dit pareleffect heeft naast het water afstoten ook een zelfreinigende functie. Regendruppels glijden onmiddellijk van het hout, en nemen op hun weg naar beneden het aanwezige stof met zich mee. Het verticale hout zal er dan ook veel minder snel vuil uit zien. De crème structuur maakt het uiterst makkelijk toe te passen op verticale toepassingen, zeker ook als er boven het hoofd gewerkt moet worden.

“Het aanbrengen was inderdaad eenvoudig en we kregen ook handig advies van de Rubio vertegenwoordigers! Toch hadden we wel iets meer WoodCream nodig dan eerst berekend, dit omdat het hout niet geschuurd was”, vertelt Holzfreude GmbH.

Rubio® WoodCream is verkrijgbaar in 7 grijstinten die het hout een verweerde grijze look geven. Er is ook een transparante versie beschikbaar, die het hout natuurlijk laat vergrijzen, maar het wel beschermt en waterafstotend maakt.

“Op deze residentie werd het kleur #003 en #007 aangebracht. De vergrijsde kleuren pasten perfect bij ons gepland ontwerp!”

Kom nog meer te weten over onze innoverende Rubio WoodCream.


 
Projectgegevens:
Product:
Rubio WoodCream
Kleur: #003 and #007
Houtsoort: Douglasspar
 
-

Jouw Rubio Monocoat-project een maand lang in de kijker? Dat zou toch fantastisch zijn?
Stuur alle foto’s van jouw Rubio-project naar project@rubiomonocoat.com. Jouw project wordt een maand lang op onze website, Facebook- en Instagram-pagina geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Het Rubio Monocoat-hoofdkantoor
 
back to top