MENU

Realisaties

Mesh Club - Rosebank

Jaar:

2017

Locaties:

Rosebank, Johannesburg, Zuid-Afrika

Contractor:

Studio A

Oppervlakte

1000 m2

Omschrijving

Natuurlijke texturen en materialen afgewerkt met Rubio Monocoat

Twee jaar geleden opende Mesh Club hun deuren in Johannesburg. De club is een ontmoetingsplaats voor jonge, beginnende ondernemers en de reeds gevestigde grote namen in het zakenleven van Johannesburg. De ‘member’s only’ club heeft onder andere moderne vergaderzalen, exclusieve kantoren, een bioscoop en een bekende bar.

Mesh Club werd ontworpen door Studio A, een internationaal award winnend interieur architectenbureau. Hun opdracht was niet eenvoudig; ze moesten een donkere ruimte omvormen tot een multifunctionele dynamische business lounge die aantrekkelijk is voor zowel jonge, ambitieuze creatievelingen als voor oudere gevestigde waarden.

Maar ze zijn erin geslaagd!  “Als je nu door Mesh club wandelt, geeft de ruimte je echt wel het gevoel dat je onderdeel bent van iets bijzonder en belangrijk. Rubio Monocoat maakt een groot deel uit van deze beleving”, verteld Studio A. Want tijdens het ontwerpen waren we vooral gefocust op het creëren van een verfijnde ruimte aan de hand van allerlei natuurlijk texturen en materialen. Door overal eik en Rubio Moncoat Oil Plus 2C te gebruiken, hadden we de vrijheid om de kleurtoon van het hout af en toe te veranderen. Dit voegde een mooi perspectief en speciale samenhang toe aan het op maat gemaakt meubilair.

Dit was meteen ook het grootste voordeel aan de samenwerking met Rubio Monocoat: we konden onze eigen oliekleuren creëren. Het unieke kleurenpallet tilt de algehele afwerking van de ruimtes zeker naar een hoger niveau. Bovendien is het ook de meest kwaliteitsvolle afwerking van de industrie.
 
back to top