Gevelbekleding

Gevelbekleding

Ben je op zoek naar de ideale partner voor al je houtprojecten binnenshuis? Dan zal deze olie van de nieuwste generatie al je wensen vervullen. De Rubio Monocoat Oil Plus 2C kleurt en beschermt je hout in één enkele laag en dat in 40 verschillende kleuren. Een ware verrijking voor je hout dus!

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
woodtype
    
    totalcount: 14    woodType: woodtype_beech
14 colors available
DuroGrit 14 colors available

Prachtige kleuren voor hout buitenshuis

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om jouw houten buitenoppervlakken te kleuren en te onderhouden, zonder dat daar veel onderhoud aan te pas komt? Rubio Monocoat DuroGrit biedt bescherming voor zowel terrassen, tuinhuizen en carports als tuinmeubels. Kies met deze innovatieve behandelmethode voor een natuurlijke look en feel of maak van jouw exterieur een kleurrijk statement. Veranker in slechts één laag de kleur stevig in het hout dankzij onze unieke, gepatenteerde bescherming. DuroGrit voorkomt bovendien ook het afschilferen en afbladderen van je hout, waardoor je de eindeloze onderhoudscyclus tegenhoudt. Heb je toch een opfrisbeurt nodig? Dan kan je je met DuroGrit behandelde hout makkelijk bijwerken zonder extra afschuurwerk!

Ijzersterke, innovatieve bescherming voor buitenhout

DuroGrit buitenhoutbescherming is de meest effectieve manier om houten buitenoppervlakken te behandelen, kleuren en beschermen tegen UV-straling. Dankzij onze gepatenteerde FibreGrit-technologie verbindt de olie zich met jouw hout. Bovendien is maar één laag van het product nodig om langdurige bescherming te bieden. Geen eindeloze behandelingstijd dus, en ook het bijwerken kan na de behandeling zonder opnieuw te moeten schuren. Dit product kan toegepast worden op zowel nieuw als verweerd hout en is bovendien een ecologisch verantwoorde keuze.