Onze houtolie

Onze houtolie

Rubio Monocoat houtolie is uniek omdat het in één enkele laag je hout beschermt en kleurt. De olie is geschikt voor alle houtsoorten en beschermt tegen slijtage, koude en warmte, wind en water. Ons assortiment bevat naast natuurlijke tinten ook een groot aantal kleuren voor binnen en buiten. Als kers op de taart is iedere olie een kwaliteitsproduct dat langdurig meegaat, geproduceerd en verdeeld op een milieuvriendelijke manier.

Houtolie voor binnenshuis

Met onze Oil Plus 2C behandel je al je meubels, vloeren, werkbladen, trappen, deuren en zoveel meer met één enkele laag. Zo kan je je houten oppervlakken kleuren in elke kleur die je maar wenst en je verandert je iinterieur zonder van meubels te moeten veranderen! Bovendien is alle olie Food- & Toy Safe, wat betekent dat je onze olie zonder zorgen kan gebruiken voor elementen zoals snijplanken en kinderspeelgoed!

Houtolie voor buitenshuis

Rubio Monocoat houtolie voor buiten beschermt je terras en tuinmeubels. Onze houtolie voor buiten beschermt je hout in één enkele laag en is ijzersterk. Monocoat olie is geschikt voor alle houtsoorten en beschermt tegen water.

Met onze producten kan je zowel je gevel, terras, tuinhuis, carport of tuinmeubels behandelen en beschermen tegen wind en weer. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina