Interieur

Houtolie kleuren voor interieur

Ben je op zoek naar de ideale partner voor al je houtprojecten binnenshuis? Dan zal deze olie van de nieuwste generatie al je wensen vervullen. De Rubio Monocoat Oil Plus 2C kleurt en beschermt je hout in één enkele laag en dat in 40 verschillende kleuren. Een ware verrijking voor je hout dus!

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  • Interieur 51producten
woodtype
    
    totalcount: 51    woodType: woodtype_beech
51 colors available
Oil Plus 2C 51 colors available

De houtolie om jouw interieur te kleuren en te beschermen

Op zoek naar de ideale manier om jouw houten meubels, vloeren, deuren, tafel of trap te onderhouden? Met Rubio Monocoat Oil Plus 2C krijgt je interieur een langdurige en slijtvaste bescherming die precies past bij de uitstraling van jouw houten oppervlakken.

Of je nu de natuurlijke tint en nerfstructuur van jouw hout wil benadrukken, of de kleur net wil aanpassen: onze hoogwaardige houtolie is de perfecte match voor elk project! Oil Plus 2C is beschikbaar in 52 kleuren en kan op alle houtsoorten worden toegepast. Of je nu kiest voor een transparante, natuurlijke look of je net een eyecatcher aan je interieur wil toevoegen, met de unieke behandeltechniek van Rubio Monocoat wordt de juiste bescherming met slechts één laag vastgezet in het hout. 

Hout beschermen in slechts één laag

Dankzij onze technologie waarbij je het hout beschermt in één laag kies je ervoor om de schoonheid van jouw interieur nog jaren te behouden. De houtolie beschermt je oppervlakken door in de nerven van het hout te dringen en zo een robuuste bescherming tegen dagelijkse slijtage te bieden. Bovendien is het resultaat zelf ook waterbestendig en kan je dus ook in je keuken of badkamer een leuke kleur toevoegen aan je hout. Onze houtolie is uiteraard ook food- en toy safe, waardoor je zonder zorgen alle oppervlakken in je interieur kan behandelen met Oil Plus 2C.